SvenskaEnglish

Fleecetäcke hund

SPORT är ett tunt värmade hundtäcke med ett brett användningsområde.

Vi har valt en fin slätstickad fleece med mycket stretch som gör täcket följsamt och bekvämt för hunden att röra sig i. Insidan är borstad och ger en mjuk och gosig känsla. Materialet andas, dvs täcket släpper igenom fukt så att hunden torkar även om den är fuktig när täcket tas på. Täcket är gjord av polyester, ett tåligt hållbart material.

Passform

I likhet med våra andra hundtäcken ligger fokus på att främja hundens naturliga rörelsemönster. För SPORT har vi valt en kroppsnära modell som täcker hunden så mycket som möjligt utan att det är i vägen vid träning, allt för att de stora muskelgrupperna ska hållas varma. Det finns bensnören för att hålla täcket väl på plats och baktill finns en urskärning för svansen. Täcket är format som ett U under magen för att undvika att hanhundar kissar på täcket. 

Användningsområde

SPORT har ett brett användningsområde och passar till allt från promenaden när det är kyligt ute, upp- och nedvarning eller som värmande lager under ett regntäcke. Vi har utvecklat täcket för att vara perfekt när hunden är i rörelse.

Läs mer
Stäng

Hundlands AB
org.nr 559153-9118
c/o Trydegård
Norrtullsgatan 21
113 27 Stockholm

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish