SvenskaEnglish

Regntäcke hund

TREKKO är ett ultratunt regntäcke i unik design för full avrinning.

Materialet är en polyester med 10 000 vattenpelare. För att hålla din hund torr är sömmarna tejpade och ingen stäng-funktion finns på täckets utsida. Det har extremt lätt vikt och levereras i en resepåse i samma material, lätt att ta med på vandring eller ha liggandes i bilen. Du stänger täcket med en G-hake i aluminium och en rejäl kardborre. Storlek 45 och uppåt har en extra G-hake för att täcket ska sitta ordentligt på även under rusher eller lek.

Passform

I likhet med våra andra hundtäcken ligger fokus på att främja hundens naturliga rörelsemönster samtidigt som du behåller täckets funktion. För TREKKO har vi valt en modell som du dels anpassar beroende på var du fäster kardborren och dels med dragskorna som finns i både framme i nacken och baktill. Täcket har generöst med tyg för att hålla din hund ordentligt torr och med den bakre dragskon kan du skapa en U-form som ger svansen extra utryme. Modellen har bensnören och öppning för sele.

Användningsområde

TREKKO regntäcke för hund är optimalt när du behöver ordentligt med vind- och/eller vattenskydd. Om det är kallt ute kan du med fördel använda vårt SPORT fleecetäcke under för extra värme. Eftersom det är så lätt och tilläter hunden att röra sig fritt är det optimalt för vandringar och när du är ute på långa pass under regniga dagar.

 

Läs mer
Stäng

Hundlands AB
org.nr 559153-9118
c/o Trydegård
Norrtullsgatan 21
113 27 Stockholm

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish