SvenskaEnglish

Ulltäcke hund

HYBRIDO är ett värmande hundtäcke i tjock merinoull med genomtänkt passform och fina detaljer.

Den tjocka ullpilen kommer från merinofår och är mulesingfri. Ull är ett perfekt värmande material då det drar inte åt sig lukt eller smuts och värmer även när det är fuktigt. Du behöver heller inte vara orolig för att det blir för varmt eftersom ullen andas och ventilerar ut eventuell överskottsvärme. Ullen håller sig fräsch väldigt länge, vädra och borsta bort smutsen när den torkat så klarar sig täcket länge utan tvätt. Behöver du tvätta det kan du göra det i maskinens ullprogram, gärma med ulltvättmedel för att bevara de fina egenskaperna. Ull tål inte att centrifugeras.

Det svarta tyget är en vattenavvisande tålig polyester som skyddar mot smutts och väta från marken. Täcket fästs med en snygg och praktisk G-hake i borstad aluminium.

Passform

I likhet med våra andra hundtäcken har vi fokus på att främja hundens naturliga rörelsemönster. För HYRBIDO har vi väl tilltagna partier både vid bogen och baktill för att hålla musklerna ordentligt varma. Kragen är väl tilltagen för att värma även nacken. Täcket har bensnören och det finns dragsko både i nacken och vid ryggslut för en perfekt passform. Om din hund har svansen uppåt använder du dragskon baktill för att forma ett U i täcket och ge svansen extra utrymme.

Användningsområde

HYBRIDO är ett all-round täcke som ger rejält med värme. Perfekt när det är kallt ute, i bilen och om du har en fuktig/blöt hund. Du kan till och med ta på täcket efter bad, då det tack vare ullens egenskaper drar ut fukten och håller din hund varm under tiden den torkar. Den äldre hunden brukar också uppskatta ullen extra mycket då det är hjälpsamt för att hålla kroppen mjuk och rörlig.

 

Läs mer
Stäng

Hundlands AB
org.nr 559153-9118
c/o Trydegård
Norrtullsgatan 21
113 27 Stockholm

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish