SvenskaEnglish

Enya Habel

Mitt namn är Enya Habel. Jag är 26 år gammal och bosatt utanför Luleå tillsammans med min sambo Markus och våra fem hundar Sydney, Party, Pod, Mac och Sushi.

2011 startade min agilitykarriär med min Jack Russell Terrier Sydney. Sedan dess har jag hunnit tävla sju individuella SM och 2018 blev jag svensk mästare med just Sydney. 2015 kom Party in i vår flock och sedan hennes debut har vi bl.a. tävlat tre individuella SM, tagit guld på Sheltie VM i Belgien och Schweiz, vunnit Nordiska Mästerskapen individuellt och i lag samt representerat Sverige i landslaget på NM, EO och VM 2018 samt 2019.

Mitt senaste tillskott heter Sushi och henne hämtade jag från Spanien 2019. Vi har precis börjat vår resa ihop men hon visar redan stor talang för sporten. Jag har instruerat sedan 2014 och idag livnär jag mig helt på min sport. Yrket har tagit mig på många äventyr runt i världen för att coacha i hela Europa, USA & Argentina.

Jag är otroligt glad att få vara Ambassadör för Hundlands! Produkterna av merinoull i premiumkvalitét håller oss alla varma, även här i norr där temperaturerna kan sjunka ner emot -30 grader.

 

 

Hundlands AB
org.nr 559153-9118
c/o Trydegård
Norrtullsgatan 21
113 27 Stockholm

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish