SvenskaEnglish

Frakt

På Hundlands betalar du självkostnadspris för frakten, däremot står vi för eventuella returer för inrikes ordrar. Priset för frakt anges i kassan innan du betalar och beräknas utifrån vikt och storlek på varorna du handlat. Vid ordervärde överstigande 2000 kr bjuder vi på fraktkostnaden (obs gäller ej våra hinder). För utrikes ordrar hanterar du och betalar själv för eventella returer.  Till länder utanför EU tillkommer eventuellt moms och tull.

 

Leverans

Normal tar det 1-3 arbetsdagar för dig att få leveransen och inom Sverige samarbetar vi med Schenker. När din order är klar för avhämtning på närmsta utlämningsställe får du en avisering via SMS. För leverans till övriga länder är DHL och Bring den mest anlitade distributören.

 

Returer

Om du av någon anledning har ångrat ditt köp, hjälper vi dig gärna med en retur. Du har 14 dagars ångerrätt på köp hos oss.

När du returnerar en produkt vill vi att du kontaktar oss på [email protected] och berättar att vad du tänker returnera och varför. Använd den retursedel som skickats med för att kostnadsfritt skicka tillbaka varan till oss. Vi krediterar din order så fort varan är åter hos oss i lagret. 

Fri retur gäller enbart Sverige. OUTLET undantaget. Retur utanför Sverige sker till självkostnadspris. För Finland, Danmark och Tyskland kostar returen för ett hundtäcke vanligtvis 135 sek.

Det är viktigt att produkten returneras i fullgott skick, använd gärna samma emballage som användes när du fick din leverans. Tags skall finnas kvar och självklart är produkten oanvänd och helt fri från hundhår. När produkten har kommit tillbaka och blivit godkänd gör vi en återbetalning till dig. Är din retur inte godkänd förbehåller vi oss att behålla hela eller en del av köpeskillingen beroende på skick.

 

Reklamationer

Även om vi gör vårt bästa för att paketera produkterna så att de kommer hem till dig oskadda händer det tyvärr att leveransen skadas på väg till dig. Om du får hem en skadad leverans, kontakta oss först på [email protected] och berätta att vad du tänker reklammera och varför. Sedan använder du den retursedel som skickats med för att kostnadsfritt skicka tillbaka varan till oss. 

 

Ej uthämtat paket

För paket som returneras till oss pga kund inte hämtat ut leveransen debiterar vi 250 kr. Detta är för att täcka extra fraktkostnader samt extra hantering av leveransen.
 

Betalningsalternativ

Du ska alltid vara trygg när du handlar på Hundlands och vi använder därför Klarna Checkout där du själv kan välja att betala med Swish, kort (MasterCard/Visa) eller mot faktura. Du kan också betala via ditt Paypal-konto. Nedan finner du villkoren i detalj.
 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

 

Swish

Använd vårt Swishkonto som är kopplat till Swedbank för en enkel och säker betalning.

 

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 
 

Payson
Med Payson kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se.

Betalning via PayEx
PayEx Betalningslösningar är PCI-certifierade av Visa och MasterCard. Certifieringen uppnås genom mycket höga krav på system- och nätverkssäkerhet, kontinuerlig övervakning och en mycket sträng säkerhetspolicy. Certifikatet gäller för 12 månader och måste förnyas årligen. Av säkerhetsskäl lagras inte känslig betalningsinformation som exempelvis kortnummer hos butiken. All information som läggs in krypteras istället på betalningssidorna hos PayEx som är säkrade med SSL-certifikat.

Kortbetalning
Vi accepterar betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA och MasterCard. Alla köp kopplas till Payer's (www.payer.se) säkra betalserver vilket betyder att Dina kortuppgifter endast går till Payer och till inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. Webbutiken kan inte ta del av Dina kortuppgifter vilket ökar säkerheten för dig som kund.

Internetbank
Ditt köp kan betalas direkt via Internetbank för dig som är kund hos Swedbank eller Handelsbanken. Alla köp kopplas till Payer's (www.payer.se) säkra betalserver vilket betyder att Dina kortuppgifter endast går till Payer och till inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering.

Postförskott
 Du handlar mot traditionellt postförskott och betalar när du hämtar varorna.

Förskottsbetalning
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

Hundlands AB
org.nr 559153-9118
c/o Trydegård
Norrtullsgatan 21
113 27 Stockholm

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish