SvenskaEnglish

Frakt

På Hundlands betalar du självkostnadspris för frakten, däremot står vi för eventuella returer för inrikes ordrar. Priset för frakt anges i kassan innan du betalar och beräknas utifrån vikt och storlek på varorna du handlat. Vid ordervärde överstigande 2000 kr bjuder vi på fraktkostnaden (obs gäller ej våra hinder). För utrikes ordrar hanterar du och betalar själv för eventella returer.  Till länder utanför EU tillkommer eventuellt moms och tull.

 

Leverans

Normal tar det 1-3 arbetsdagar för dig att få leveransen och inom Sverige samarbetar vi med Schenker. När din order är klar för avhämtning på närmsta utlämningsställe får du en avisering via SMS. För leverans till övriga länder är DHL och Bring den mest anlitade distributören.

 

Returer

Om du av någon anledning har ångrat ditt köp, hjälper vi dig gärna med en retur. Du har 14 dagars ångerrätt på köp hos oss.

När du returnerar en produkt vill vi att du kontaktar oss på [email protected] och berättar att vad du tänker returnera och varför. Använd den retursedel som skickats med för att kostnadsfritt skicka tillbaka varan till oss. Vi krediterar din order så fort varan är åter hos oss i lagret. 

Fri retur gäller enbart Sverige. Retur utanför Sverige sker till självkostnadspris. För Finland, Danmark och Tyskland kostar returen för ett hundtäcke vanligtvis 135 sek.

Det är viktigt att produkten returneras i fullgott skick, använd gärna samma emballage som användes när du fick din leverans. Tags skall finnas kvar och självklart är produkten oanvänd och helt fri från hundhår. När produkten har kommit tillbaka och blivit godkänd gör vi en återbetalning till dig. Är din retur inte godkänd förbehåller vi oss att behålla hela eller en del av köpeskillingen beroende på skick.

 

Reklamationer

Även om vi gör vårt bästa för att paketera produkterna så att de kommer hem till dig oskadda händer det tyvärr att leveransen skadas på väg till dig. Om du får hem en skadad leverans, kontakta oss först på [email protected] och berätta att vad du tänker reklammera och varför. Sedan använder du den retursedel som skickats med för att kostnadsfritt skicka tillbaka varan till oss. 

 

Ej uthämtat paket

För paket som returneras till oss pga kund inte hämtat ut leveransen debiterar vi 250 kr. Detta är för att täcka extra fraktkostnader samt extra hantering av leveransen.
 

Betalningsalternativ

Du ska alltid vara trygg när du handlar på Hundlands och vi använder därför Svea Checkout där du själv kan välja att betala med Swish, kort (MasterCard/Visa) eller mot faktura. Du kan också betala via ditt Paypal-konto. Se villkor nedan.

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Swish

Använd vårt Swishkonto som är kopplat till Swedbank för en enkel och säker betalning.

 

Svea Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Bank AB. för att handla mot faktura behöver du ange personnummer eller organisationsnummer. Förutsättningen för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Hundlands överlåtna till Svea Bank AB.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall att skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Fakturavillkor.

 

Svea Delbetala

Genom vårt samarbete med Svea Bank AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsonhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall att skickas hem till dig. Har du frågor är du välkommen att ringa 08-514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 sek, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr. 10,55%.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 
 

Svea Kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Bank AB hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar VISA och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

Alla transaktioner skickas via SSL mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Den senaste säkerhetstekniken används för kortbetalningar på nätet 3D-Secure - en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Hundlands AB
org.nr 559153-9118
c/o Trydegård
Norrtullsgatan 21
113 27 Stockholm

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish