SvenskaEnglish

Om oss

Vi är ett nystartat företag av oss, Molly Karlberg och Anna-Karin Trydegård, som vill ta hundprylar och hundträning till nästa nivå. Här hittar du favoriter som vi själva och alla passionerade hundmänniskor runtomkring oss plockat upp genom åren. Målet är att ha ett så pass utvalt sortiment att du ska vilja köpa allt som finns i vår butik. Utöver e-handel finns vi på ett antal hundevents runt om i Sverige. Närmast Swedish Open i agility i Tångahed 29-31 mars, Swedish Game Fair på Tullgarn 24-26 maj och SM i lydnad i Hallsberg 7-9 juni.

Varmt tack alla ni som redan följer oss och har Hundlandsprodukter där hemma, det är fantastiskt att känna ert stöd!!

Vår största samarbetspartner är Canelana, ett norskt varumärke som startades och drivs av Ingrid Tandberg. Canelana är känt för sina väldesignade produkter i finaste merinoull. Från starten har vi även med oss Collisioin Course som tillverkar peppig träningsutrustning med färgglada apporter som sitt signum. Vi älskar att ni hör av er och värdesätter synpunkter på våra produkter så tveka inte att maila till info@hundlands.com

P.S. om vi får in oombedda idéer och bilder till nya produkter kommer de inte att betraktas som konfidentiella, detta för att undvika konflikt om var idéen uppstod först.

 

 

 

Hundlands AB
org.nr 559153-9118
c/o Trydegård
Norrtullsgatan 21
113 27 Stockholm

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish